Op Vrydag, 4 November 2022, is 39 opgewonde graad 5 en 6 leerders se tasse gepak en word die lang pad na Boknes aangedurf. Ons sien olifante, elande, zebras en cheetahs naby Addo. Daar word ook vinnig by Nanaga gestop vir ‘n paar peuselhappies.

Ons flukse Karoo Volksies laai tjoef-tjaf alle gereedskap en kosvoorraad af by die kampeerterrein en kry hulle slaapplek gereed. Ons begin die kamp met ysbrekers soos “bang,” “Captain’s Orders” en musiek standbeelde. Daarná word daar heerlik geëet en geoefen vir hul sprokiesopvoering.

Saterdag is ons vroeg wakker! Magies is vol en ons beweeg af strand toe. Daar word naellope gehardloop, geswem en sandstandbeelde gebou. Ons het selfs ‘n paar meerminne gehad. Die middag word daar speletjies by die kampeerterrein gehou. Boontjiesakke is gegooi, “rounders” is gespeel en is toe al lekker rooi van die son!

Ons sluit die aand af met ‘n braai, waarná ons uit ons mae lag vir die sprokiesopvoerings! Ons hou ‘n vinnige sokkie en 11uur is almal in die bed.

Dit was ‘n naweek vol opwinding, 5-ster maaltye en tonne pret!

Baie dankie aan juffrou Luiters, Potgieter, Terblanche en Schutte en meneer van Loggerenberg vir jul organisering en voorbereiding. Ons wil ook graag ons busbestuurders en braaiers, oom Theo Potgieter en Cornie Jansen bedank vir julle aandeel in die kamp.

 

Verwante berigte